MCM Electronics

MHL To Hdmi Adapter By Distributed By MCM (ML-H) MCM Part #83-15133

1 stars 2 reviews
Reg. Price: $20.99
You Save: $18.00 (86 %)

Connect your MHL-enabled device to an HDTV with this HDTV adapter, which lets you stream high-definition video, plus audio in up to 7.1-channel digital surround sound (HDMI cable and micro USB charger required, not included).

Specifications Top

  • Connects an MHL-enabled mobile or portable device to an HDTV
    For wide-ranging use (HDMI cable required, not included).
  • Supports up to 1080p high-definition video
    Along with 7.1-channel digital surround sound to ensure detailed images and crisp, high-quality audio. Ideal for streaming Web-based content and music, mobile gaming and viewing videos and photos.
  • Allows you to charge your MHL-enabled device
    Using your existing device's charger, which connects to the adapter for easy powering options.
  • Navigate your device's content using your CEC-enabled TV's remote
    For simple operation.

Part Numbers
MCM Part #:83-15133
Distributed By MCM Part #:ML-H
Package Specifications & Dimensions
Weight:0.05 lbs.
RoHS Comp:Yes
Warranty:365 days
Need to Return?
Length:8 in.
Width:4 in.
Height:0.25 in.
Shipping Information
Extra Shipping Charge:No
Drop Ship:No
Catalog Pages
MCM Cat 57, Page 417
View in Catalog

Product Reviews Top

  • by paulmeek

    on 8/30/2015

    does not work

    Overall: 1 out of 5

    I have done everything that the other reviewer said and also get nothing. This device does not work!!!

  • by glroberts

    on 8/17/2015

    Looks nice, doesn't work with S5

    Overall: 1 out of 5

    I plugged this in to my Galaxy S5, connected the charger (shows as charging), and hooked up the HDMI cable to the TV, with the HDMI set as source. Nothing. Reconnected, restarted the phone, turned TV off and on, tried 2 different HDMI cables that work fine otherwise. Nothing, no display, no sign on the phone or the TV that it even knows there's anything connected. I checked online for the proper procedure, and it's supposed to just show up on the screen when connected. Maybe I just got a bad one, who knows, but it doesn't work.